Hvorfor ser jeg ikke Skype-kontaktene mine eller kreditten?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du er logget på Skype, men ikke ser kontaktene dine eller Skype-kreditten, har du antagelig logget på en annen konto enn den du forventet å se.

Hva kommer det av?

• Du har kanskje flere Microsoft-kontoer uten å være klar over det.
      Har du noen gang brukt Outlook.com, Hotmail, Office 365, OneDrive, Xbox eller Windows? E-postadressen du brukte for disse tjenestene, kan også brukes til å logge på Skype. Hvis du har flere kontoer, kan du være logget på Skype, men ikke med riktig konto, der kontaktene dine og Skype-kreditten er lagret.

• En annen person kan ha brukt enheten din til å logge på Microsoft-kontoen sin.
      En annen person, f.eks. en venn, en slektning, et barn eller ektefellen kan ha brukt enheten til å logge på, og har glemt å logge av igjen.

Hjelp til feilsøking

1. Har du mer enn én Skype-konto?

• Bruker du en e-postadresse til å logge på andre Microsoft-produkter eller tjenester, som Xbox, OneDrive eller Outlook.com? Hvis du nylig logget på en av disse andre tjenestene, er du kanskje logget på Skype med en annen Microsoft-konto. Trykk eller klikk på profilbildet ditt, og både Skype-navnet og kontoen du er logget på vil vises, så du kan fastslå om du er logget på riktig konto.
      • Bruker du Skype på mer enn enhet, f.eks. en stasjonær datamaskin og en mobiltelefon? Det er mulig at du er pålogget med forskjellige kontoer på de to enhetene.
    2. Prøv å få tilgang til Skype-kontoen din fra en annen enhet der du kanskje er logget på, som en stasjonær datamaskin, en mobilenhet eller en Xbox.
      Hvis du får tilgang til riktig Skype-konto fra en annen enhet, kan du finne brukernavnet til kontoen du er logget på med, ved å følge trinnene i denne artikkelen om å finne Skype-navnet sitt.
    3. Logg av Skype, og logg deretter på igjen.
      Sjekk at du er logget på med riktig konto ved å sjekke e-postadressen, telefonnummeret eller Skype-kontoinformasjonen.
    4. Ser du fremdeles ikke kontaktene dine eller Skype-kreditten?
      Prøv å logge på med en annen e-postadresse som du tidligere kan ha brukt til å logge på Microsoft-tjenester. Hvis fremdeles ikke ser kontaktene dine eller Skype-kreditten, logger du av igjen og prøver på nytt, med en annen e-postadresse.

Hvis du ikke har brukt Skype-kredit på 180 dager, vil den bli inaktiv. Ikke fortvil, det er enkelt å reaktivere Skype-kreditten.