Hvordan får jeg tilgang til eller endrer dataene mine på Skype?

Lær hvordan du får tilgang til eller endrer Skype-informasjonen ved å velge en av de følgende inndelingene.

Du kan vise kjøp, betalingshistorikk og abonnementdata på en rekke måter.

Du kan eksportere bestemte data fra Skype-appen, i tillegg til å finne ut hvilke data som beholdes, og for hvor lenge.

Du kan eksportere kontaktdataene fra Skype.

Du kan kontrollere profilinformasjonen din, velge ut av søk og lukke kontoen din.