Hjem Skype for Windows 10

Hvordan bruker jeg Skype i Windows Mixed Reality?

Windows Mixed Reality setter deg i sentrum for den rikeste og mest omsluttende opplevelsen – komfortabelt i dett eget hjem.

Hva trenger jeg for å bruke Skype i Windows Mixed Reality?
    Hvis du skal bruke Skype i Windows Mixed Reality, trenger du et Windows Mixed Reality-headset med bevegelseskontroller, en PC som oppfyller retningslinjene for maskinvare, og den siste oppdateringen av Skype for Windows 10 versjon 12.7.597.0 eller høyere.

Finn ut mer om hvordan du konfigurerer og bruker Windows Mixed Reality og Skype for Windows 10.

Hvordan bruker jeg Skype i Windows Mixed Reality?
    Når du starter Windows Mixed Reality, kommer du inn i Cliff House – et vakkert, interaktivt, uforstyrret miljø. Velg Skype fra startmenyen for å starte Skype.
    Cliff House i Windows Mixed Reality

1. Finn personen eller gruppen du vil ringe til, fra kontaktlisten, eller bruk Søk.
    2. Velg kontakten du vil ringe til, og så...
      • Ha en lydsamtale: Velg ring-knappen .
      • Ha en videosamtale: Velg videosamtale-knappen .
      • Ha en gruppesamtale: Velg ny-knappen for å legge til deltakere, og velg deretter ring- eller videoknappen. Velg gruppeavataren for å opprette et nytt navn på gruppen eller legge til et gruppebilde.
    3. Når samtalen er slutt, velger du knappen avslutt samtale for å legge på.
    1. Finn personen eller gruppen du vil ringe til, fra kontaktlisten, eller bruk Søk.
    2. Velg kontakten du vil ringe til, og velg deretter videosamtale-knappen .
    3. Velg ... mer-knappen, og velg deretter Del skjerm... Cliff House-opplevelsen vil så bli delt med alle i videosamtalen.
      Skjermdelingsalternativ på mer-menyen