Hvordan administrerer jeg min Skype-profil og kjøp for iPhone og iPad?

Noen funksjoner er ikke tilgjengelige fra appen i Skype for iPhone og iPad. Hvis du ikke finner det du trenger, får du tilgang til det fra Siden Min Skype-konto .

Hvis du fortsatt mangler noe på Siden Min Skype-konto, må du gjøre følgende:

1. Fjerne loggen og informasjonskapslene på iPhone eller iPad .

2. Gå tilbake til Siden Min Skype-konto og logg på igjen.

Nedenfor finner du tilleggsinformasjon som hjelper deg med å finne det du trenger.

Hvis du kjøpte abonnementet på iPhone eller iPad kan du bare administrere den direkte fra enheten.

Slik avbryter du Skype-abonnementet fra iPhone eller iPad:

1. Trykk på profilbilde .

2. Trykk Skype til Telefon .

3. Trykk Skype-abonnementet du vil avbryte, og trykk deretter Administrer abonnementer .

4. Du blir ført til Abonnementer i innstillingene for iOS-enheten. Mer informasjon om slik avbryter du et abonnement fra iPhone eller iPad .

Merk : Skype-abonnementer som har blitt avbrutt, vil bli oppført som utløpt på Abonnementer i innstillingene for iOS-enheten.

Hvis du ikke kjøpte Skype-abonnementet fra iPhone eller iPad, kan du administrere det fra profilsiden:

1. Fjerne loggen og informasjonskapslene på iPhone eller iPad

2. Gå til Siden Min Skype-konto og logger på.

3. Velg abonnementet under profilbildet ditt eller Administrere Knappen.

Hvis du kjøpte Skype-nummeret ditt på iPhone eller iPad, kan du bare administrere det direkte fra enheten.

Slik avbryter du Skype-nummeret du har kjøpt fra iPhone eller iPad:

1. Trykk på profilbilde .

2. Trykk Skype-nummer .

3. Trykk Skype-nummeret du vil avbryte, og trykk deretter Administrere Skype-nummeret ditt på iOS-enheten .

4. Du blir ført til Abonnementer i innstillingene for iOS-enheten. Mer informasjon om slik avbryter du et abonnement fra iPhone eller iPad .

Merk : Skype-numre som har blitt avbrutt, vil bli oppført som utløpt på Abonnementer i innstillingene for iOS-enheten.

Slik aktiverer du Skype-nummeret kjøpt på nytt fra iPhone eller iPad:

Viktig : Skype reserverer Skype-nummeret for deg på kontoen din i 90 dager. Du må aktivere det på nytt innen 90 dager for å beholde det samme tallet.

1. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.

2. Trykk navnet ditt.

3. Trykk Abonnementer .

4. Under Utløpt , trykk skype-nummerabonnementet, og følg deretter instruksjonene for å fullføre prosessen.

Hvis du ikke kjøpte Skype-nummeret fra iPhone eller iPad, kan du administrere det fra profilsiden:

1. Fjerne loggen og informasjonskapslene på iPhone eller iPad .

2. Gå til Siden Min Skype-konto og logger på.

3. Velg Fra under Administrer funksjoner Skype-nummer slik at du kan:

Mer informasjon om hvordan du gjør det få et Skype-nummer .

Du kan behandle personlig informasjon og preferanser direkte fra følgende linker:

Merk : Hvis du har gjort skype-kjøp i appen eller via iTunes Store, kan vi ikke gi refusjon. Du må be om en refusjon fra Apple .