Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Kan jeg flytte Skype-kontoen til en annen Microsoft-konto hvis den allerede er koblet til?

Koblet du Skype-kontoen til feil Microsoft-konto ved et uhell? Selv om det ikke er mulig å frakoble Skype- og Microsoft-kontoene, kan du flytte Skype-kontoen til en annen Microsoft-konto.

Vi tillater at du flytter Skype-kontoen bare én gang, så det er viktig at du kontrollerer Microsoft-kontoen du vil bruke, før du starter. Du kan ikke koble Skype-kontoen til en Microsoft-konto som allerede er koblet til en annen Skype-konto, eller har eksisterende Skype-kreditt.

Hva skjer når jeg flytter Skype-kontoen til en annen Microsoft-konto?

• Microsoft-kontoen du flytter fra:
      • Er ikke lenger knyttet til Skype-kontoen.
      • Beholder kontaktene dine.
    • Microsoft-kontoen du flytter til:
      • Er nå koblet til Skype-kontoen.
      • Beholder bare Skype-kontaktene, men du kan enkelt overføre eksisterende kontakter til Skype-kontoen før du slår sammen noe.
      • Skype-kreditt, Skype-numre, abonnementssaldoer og chattehistorikk blir importert.
      • Betalingsinformasjon lagres ikke, så du må oppgi den på nytt etter at kontoen er flyttet.
    Følg denne fremgangsmåten for å flytte Skype-kontoen...
    1. Logg på Microsoft-kontoen som Skype-kontoen er koblet til nå.
    2. Velg fanen Din informasjon.
      Din info-fane
    3. Velg Behandle e-postadressen eller telefonnummeret som brukes til pålogging.
    4. Ved siden av Skype-navnet velger du Flytt til en annen Microsoft-konto.
    5. Dobbeltsjekk at du kjenner den riktige Microsoft-kontoen du vil bruke, og velg deretter Neste for å fortsette.
    6. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret for Microsoft-kontoen du vil flytte til, og velg deretter Neste.
    7. Logg på kontoen din.
    8. Du vil se en bekreftelsesskjerm som bekrefter at Skype-kontoen har blitt flyttet. Velg OK.