Hva er Skype private samtaler?

Tilbake til søkeresultater

Skype private samtaler benytter seg industristandarden for signalprotokoller. Dette gjør det mulig å få ende-til-ende-kryptering på lydsamtaler, tekstmeldinger, samt bilder, lyd- og videofiler. For holde informasjonen du deler privat, vil innholdet i disse samtalene skjules fra varslinger i chattlisten. Private samtaler er kun tilgjengelig på den nyeste versjonen av Skype for Windows, Mac, Linux, Windows 10 (versjon 14), iOS og Android (6.0+).

Merk: Private samtaler kan kun åpnes på én enhet av gangen.

Starte du en privat samtale:

1. Start en ny chat...
      • På mobil: Trykk på Ny chat edit button -knappen, og deretter Privat samtale private conversation button.
      • På skrivebord: Velg Ny chat new chat button-knappen, og deretter Ny privat samtale.
    2. Velg kontakten som du vil starte den private samtalen med. Det blir sendt en invitasjon til kontakten din om å godta henvendelsen din. Invitasjonen er gyldig i 7 dager. Hvis vedkommende ikke godtar innen den tid, utløper invitasjonen, og du må sende en ny.

accept or decline a private conversation
    3. Når vennen din aksepterer invitasjonen, vil den private samtalen være tilgjengelig fra enheten de aksepterte den fra. Dersom du eller vennen din vil flytte samtalen til en annen enhet, må du akseptere invitasjonen fra enheten du ønsker å bruke.
    4. Velg mellom Skype og private samtaler ved velge mellom fanene Skype og Privat på toppen av samtalen.
    Dersom du allerede er i en samtale med noen, kan du også starte en privat samtale med denne personen ved å velge Ny privat samtale på personens profil.

Starte et privat anrop:

1. Start en ny privat samtale, eller velg en eksisterende.
    2. Velg Privat private conversation tab-fanen på toppen av samtalen.
    3. Velg Privat anrop private call button-knappen.

Slette en privat samtale

Ved å slette en privat samtale, fjerner du både samtalen og meldinger fra enheten din. Du kan deretter velge å starte en ny privat samtale uten at du behøver å sende en ny invitasjon.

1. Velg toppteksten i chatten
    2. Velg Chattinnstillinger.
    3. Velg Slett privat samtale
    4. I vinduet for sletting av den private samtalen, velger du Slett.
    Ved å slette en privat samtale, sletter du alle meldinger i samtalen fra enheten.

Avslutte en privat samtale

1. Velg toppteksten i chatten
    2. Velg Chattinnstillinger.
    3. Velg Avslutt privat samtale.
    4. Fra vinduet for avslutning av den private samtalen, velger du Avslutt samtale.
    Send en ny invitasjon dersom du ønsker å starte en ny privat samtale med denne personen.

Unike funksjoner for private samtaler:

• Private samtaler vil ha en privat private conversation button-fane i samtalen.
    • For å øke sikkerheten, vil forhåndsvisninger fra private samtaler ikke dukke opp i chattlisten eller varslinger.
    • Private samtaler har begrenset funksjonalitet. Du kan ikke redigere en melding eller videresende en fil. Fra samtalevinduet kan det bare sendes uttrykksikoner, filer og lydmeldinger.
    • Private samtaler er spesifikke for enhetene. For å bytte til en annen enhet må du sende å få godtatt en ny invitasjon.
    • Private samtaler krever at den andre parten aksepterer invitasjonen før du kan sende meldinger.
    • Meldinger i en privat samtale kan kun leses på enheten der invitasjonen ble akseptert. Dersom du bytter enhet i løpet av samtalen, vil meldinger fra den første enheten ikke overføres til den neste.

For tekniske detaljer angående implementasjonen av private samtaler, kan du lese hvitboken for private samtaler.