Hvordan sender jeg SMS-meldinger i Skype på mobilen?

Tilbake til søkeresultater
    For å sende SMS-meldinger må du først ha litt Skype-kredit. Du kan deretter sende SMS-meldinger til alle kontakter du har lagret telefonnummeret til.

Her ser du hvordan du sender en SMS-melding i Skype...
    • Fra chatter: Velg en én-til-én-chat, trykk på Legg til chat -knappen, og trykk deretter på SMS SMS button-knappen.
    • Fra kontakter: Velg en kontakt, og velg deretter telefonnummeret.
    • Fra samtaler: Velg Talltastatur  Dialpad button og skriv inn et nytt telefonnummer.
    • Fra en profil: Velg SMS SMS button-knappen.

Merk: Hvis kontakten din har lagret mer enn ett telefonnummer, kan du velge hvilket nummer du vil bruke.

Du kan sende SMS-meldinger til nesten alle telefonnumre, så lenge nummeret kan motta tekstmeldinger. De fleste mobiler og noen fasttelefoner kan motta SMS-meldinger.

Nei, foreløpig kan du bare sende SMS-meldinger til én person av gangen.

Hvis mottakeren er i USA, har et Skype-nummer og har satt opp anroper-ID, kan det være mulig for vedkommende å motta og svare på SMS-meldingene dine i Skype, finn ut mer. Mottakeren kan kanskje også svare hvis vedkommende har konfigurert SMS Connect. Hvis ikke kan ikke mottakeren svare deg i Skype når du sender en tekstmelding via Skype. Men du kan endre avsender-ID-en slik at den viser mobilnummeret ditt i stedet for Skype-navnet. Mottakeren vil dermed kunne svare på SMS-meldingen. Svaret sendes til mobiltelefonen din (ikke til Skype).

Sendefeil for meldinger kommer fra mottakerens operatør, og videresendes deretter til Skype. Sjekk mottakerens telefonnummer, forsikre deg om at du har nok Skype-kredit, og prøv å sende meldingen på nytt.

Om du sender en tekstmelding til noen utenfor USA, må du merke deg at det kun er følgende operatører som støtter SMS-meldinger fra Skype: Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless, Virgin Mobile USA.