Hvordan sender jeg SMS-meldinger i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    For å sende SMS-meldinger, må du først ha litt Skype-kredit. Du kan sende SMS-melding til alle kontakter du har lagret telefonnummer til.

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

• Fra Chatter: Velg en én-til-én-chat, og deretter via Skype i rullegardinmenyen over meldingsboken. Velg så et telefonnummer.
    • Fra kontakter: Velg en kontakt, og velg deretter telefonnummeret til kontakten.
    • Fra samtaler: Velg numerisk tastatur  dialpad button for å skrive inn et nytt telefonnummer.
    • Fra en profil: Velg SMS SMS button-knappen.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

• Fra Chatter: Velg en én-til-én-chat, og deretter via Skype i rullegardinmenyen over meldingsboken. Velg så et telefonnummer.

Merk: Hvis en av kontaktene dine har mer enn ett telefonnummer lagret, kan du selv velge hvilket telefonnummer du vil ringe.

Du kan sende SMS-meldinger til nesten alle telefonnumre, så lenge nummeret kan motta meldinger. De fleste mobiler og noen fasttelefoner kan motta SMS-meldinger.

Nei, foreløpig kan du kun sende SMS-meldinger til én person av gangen.

Når du sender en tekstmelding via Skype, kan ikke mottakeren svare deg i Skype. Men du kan endre avsender-IDen slik at den viser mobilnummeret ditt i stedet for Skype-navnet. Mottakeren vil dermed kunne svare på SMS-meldingen. Svaret sendes til mobiltelefonen din (ikke til Skype).

Sendefeil for meldinger kommer fra mottakerens operatør, og videresendes deretter til Skype. Sjekk mottakerens telefonnummer, forsikre deg om at du har nok Skype-kredit, og prøv å sende meldingen på nytt.

Om du sender en tekstmelding til noen utenfor USA, må du merke deg at det kun er følgende operatører som støtter SMS-meldinger fra Skype: Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless, Virgin Mobile USA.