Hvordan administrerer jeg innstillingene for gruppesamtaler i Skype på mobil eller nettbrett?

Tilbake til søkeresultater
    Trykk på toppteksten for gruppe i en gruppechat.

Fra gruppeprofilen kan du:

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

• Legge til eller oppdatere gruppebilder: Trykk på gruppebildet for å laste opp eller slette et bilde.
    • Velg en ny gruppefarge: Trykk på Redigeredit button-knappen ved siden av gruppebildet for å velge en ny farge. Det kan ta litt tid før fargen blir oppdatert.
    • Endre gruppenavnet: Trykk på Rediger edit button-knappen ved siden av gruppenavnet for å endre det.
    • Send en invitasjonkobling for gruppen din: Velg Del gruppe for å sende en invitasjonkobling for gruppechatten din til noen utenfor Skype.
    • Sende en melding: Velg Send melding send message button for å sende en melding til denne gruppen.
    • Starte en videosamtale: Trykk Start videosamtale video call button for å starte en videosamtale med denne gruppen.
    • Starte en samtale: Velg Start anrop start a call button for å starte en lydsamtale med denne gruppen.
    • Søk i en samtale: Finne en bestemt melding i chat.
    • Legge til personer: Velg Legg til personer for å inkludere flere deltakere i gruppesamtalen.
    • Gruppegalleri: Velg Gruppegalleri for å vise alle bildene, koblingene og filene som har blitt delt i denne gruppechatten.
    Du kan også skjule gruppechatten for å fjerne den fra listen over nylige chatter.

Oppdatere innstillingene for gruppechatten

• Skjule samtale: du kan skjule gruppe samtalen for å fjerne den fra listen over nylige chatter.
    • Varslinger: Slå varsling på eller av for å motta et varsel hver gang du mottar en ny chat i denne gruppen.
    • Smart varsling: Når Smart varsling er aktivert, vil du bare bli varslet hver gang noen siterer eller omtaler deg i denne gruppen.
    • Legg til favoritter: Fest denne gruppesamtalen til toppen av Samtale-kategorien.
    • Chattelogg: La alle få se chatteloggen.
    • Del gruppen med en kobling: Velg for å opprette og dele en invitasjonkobling for denne gruppen.
    • Forlat gruppen: Forlat gruppechatten.

Android 4.0.4–5.1

• Legge til eller oppdatere gruppebilder: Trykk på gruppebildet camera button for å laste opp eller slette et bilde.
    • Endre gruppenavnet: Trykk på Rediger edit button-knappen ved siden av gruppenavnet for å endre det.
    • Varslinger: Slå varsling på eller av for å motta et varsel hver gang du mottar en ny chat i denne gruppen.
    • Del gruppe via kobling: Velg Del gruppe for å dele en invitasjonkobling til gruppechatten din.
    • Chattelogg: La alle få se chatteloggen.
    • Slett gruppe: Slette gruppechatten.
    • Forlat gruppen: Forlat gruppechatten.
    • Legge til personer: Velg Legg til personer for å inkludere flere deltakere i gruppesamtalen.