Hvordan reagere på en direktemelding jeg har mottatt i Skype?

Slik reagerer du på en direktemelding:

Du kan enkelt reagere på en melding ved å klikke eller trykke på noen andres reaksjon for å bruke den samme.

Slik velger du din egen reaksjon:

1. Velg smilefjes ved siden av en melding du har mottatt. Da vises et utvalg av tilgjengelige reaksjoner.

Merk : Nye reaksjoner legges til ofte og kan variere etter område. Du kan også tilpasse reaksjonsvelgeren.

2. Sveip mot venstre eller høyre på mobil, eller klikk pilene på skrivebordet for å velge blant flere reaksjoner.

3. Et uttrykksikon som velges, blir automatisk sendt.

Merk : På mobilen kan du raskt like en melding ved å dobbelttrykke den.

Slik tilpasser du meldingsreaksjonsvelgeren:

1. Velg smilefjesknapp smilefjes ved siden av meldingen du vil reagere på.

2. Velg Rediger tekst-knapp Tilpass reaksjoner Knappen.

3. Velg Minus ved siden av eventuelle reaksjoner du vil fjerne fra reaksjonsvelgeren.

4. Velg Pluss ved siden av eventuelle reaksjoner du vil legge til i reaksjonsvelgeren.

• Du kan ha opptil seksti reaksjoner i reaksjonsvelgeren. Nye reaksjoner legges til foran på reaksjonsvelgeren.

• Du kan velge flere uttrykksikoner fra de ulike kategoriene nederst på Tilpasse reaksjonene dine Vinduet.

5. Velg Gjort for å lagre den tilpassede reaksjonsvelgeren.

Du kan også legge til egendefinerte reaksjoner ved hjelp av chat-kommandoer .