Hvordan tilpasser jeg bilder og video tatt i Skype for mobil?

Tilbake til søkeresultater

Fra chatten, trykk på kameraCamera button -knappen, og deretter på bildephoto button -knappen for å ta ett nytt bilde. Hold inne bildephoto button -knappen for å spille inn en ny video. Du kan slå blitsen på eller av på mobilenheten ved å trykke BlitsFlash button-knappen. Trykk bytt kameraswitch camera icon-knappen for å veksle mellom frontkameraet og kameraet på baksiden. Lagre den nye videoen på enheten ved å trykke Last ned Download icon-knappen. Når du går til opptak i en bestemt samtale, vil du dele direkte med den samtalen. Tilpasning av bilder er kun tilgjengelig på Skype for Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad.

Hvordan kan jeg tilpasse bilder og videoer i Skype-opptak?

Du kan tilpasse nye bilder og videoer eller eksisterende bilder ved å bruke tilgjengelige opptaksfunksjoner. Trykk GalleriPicture icon-knappen for å komme til eksisterende bilder.

Legg til bildeeffekter

Når du har tatt et nytt bilde, kan du sveipe gjennom og velge fra en karusell med morsomme bildeeffekter.

Add photo effects

Skype color filters

Legge til tekst

Du kan velge en ny bannerfarge fra panelet på siden.

Add text to a photo

Legge til klistremerker

Du kan flytte klistremerker hvor du vil ved å trykke og holde på de. Bruk to fingrer til å rotere og endre størrelse på klistremerker. Nye klistremerker legges til hele tiden. Utvalget kan variere i ulike regioner.

Add stickers to photo

Legge til en tegning

Du kan velge farger fra panelet på siden.

Add drawing to photo

Hvordan kan jeg tilpasse bilder og videoer i Skype-opptak?

Når resultatet er klart, kan du sende bildet eller videoen til høydepunkter i Skype og til flere samtaler samtidig.

1. Trykk Send Send icon.
    2. Velg hvilke personer du vil dele med, og trykk Send Send icon på nytt.
    3. Vennen vil motta meldingen i en samtale.

Du kan også dele fangede øyeblikk med andre programmer. Når du har lagret det nye bildet eller videoen på enheten ved å trykke Last ned Download icon-knappen, kan du dele det på samme måte som vanlig fra enhetens kamerarull.