Hvordan synkroniserer jeg adresseboken med Skype-kontaktlisten?

Tilbake til søkeresultater

Når du synkroniserer adresseboken, legger vi til enhetskontaktene dine i Skype. Her synkroniseres de jevnlig og blir lagret på en sikker måte. Du kan se hvem som er på Skype, og kontaktene dine kan enkelt finne deg i søk. Du kan reservere deg mot søk og forslag når som helst i personverninnstillingene for mobil eller stasjonær datamaskin. Vi kan også synkronisere kontaktene dine fra SMS Connect-samtaler.

1. Velg profilbildet ditt fra Chatter.
    2. Velg Innstillinger Settings button.
    3. Velg Kontakter Contacts button.
    4. Slå Synkroniser kontakter på.

Merk: Hvis du legger til nye kontakter i Mac-adresseboken, må du oppdatere kontaktene dine manuelt i Skype-innstillingene.

Slå av Synkroniser kontakter

Du kan enkelt slå av Synkroniser kontakter i innstillingene. Når du stopper delingen av enhetskontaktene dine, fjernes kontaktene som ikke er i Skype.

1. Velg profilbildet ditt på Chatter-fanen.
    2. Velg Innstillinger  settings button.
    3. Velg Kontaktercontacts button.
    4. Slå Synkroniser kontakter av.

Android 4.0.4–5.1

1. Trykk på Meny menu button-knappen på Chatter-skjermen.
    2. Trykk på Innstillingersettings button.
    3. Rull ned til kontakter, og slå Synkroniser telefonkontakter av.

Vil du finne ut mer?
    Hvordan filtrerer jeg kontaktene mine i Skype?