Oppdater til den nyeste versjonen av Skype

Tilbake til søkeresultater

Skype-støtte for Windows XP- og Vista-brukere er avsluttet. Du må oppdatere operativsystemet til Windows 7 eller nyere for å fortsette å bruke Skype på samme enhet. Du kan også logge på Skype på en enhet som støttes. Hvis du ikke klarer å få tilgang til den nyeste versjonen av Skype, kan du eksportere en kopi av den nylige samtaleloggen eller delte filer.

Slik oppdaterer du:

1. Kontroller hvilken versjonsnummer for Skype du bruker på din datamaskin eller mobil.
    2. Hvis du bruker versjon 7 eller lavere, velger du koblingen for plattformen nedenfor for å laste ned den nyeste versjonen:
    3. Vi hjelper deg gjennom prosessen med å installere nyeste versjon av Skype.

Finn ut mer hvis du bruker Skype for Windows 10.

Vanlige oppdateringsspørsmål

Hvorfor burde jeg oppdatere til den nyeste versjonen av Skype?
    Skype gjør stadig forbedringer, slik som bedre kvalitet, bedre pålitelighet og bedre sikkerhet. Siden vi vil at alle skal få den beste opplevelsen Skype kan by på, pensjonerer vi eldre versjoner.

Må jeg oppdatere til den nyeste versjonen?
    Ja. Støtte for Skype versjon 7 og eldre avsluttes 1. november 2018 for skrivebord og 15. november 2018 for mobil og nettbrett. Når støtten avsluttes, vil vi begynne å kreve oppdateringer til den nyeste versjonen.

Hvordan ser jeg min eldre chattelogg etter jeg oppdaterer?
    For Mac, Windows 7 og nyere, når du oppdaterer Skype på enheten din, vil du få tilgang til chatteloggen fra det forrige året. Logger eldre enn ett år lagres bare lokalt på maskinen og sikkerhetskopieres ikke til skyen. Vi anbefaler deg å eksportere loggfilen fra Skype og lagre den på foretrukket lagringssted.

Slik finner du loggfilen:

1. Velg øverste meny menu button-knapp, og velg deretter Innstillinger.
    2. Velg Meldinger.
    3. Velg Eksporter chattelogg.
    4. Vi tar deg gjennom trinnene for å eksportere loggen.

For Android og iOS, når du oppdaterer Skype på enheten din, vil du få tilgang til chatteloggen fra det forrige året. Eldre chattelogg er kanskje ikke tilgjengelig etter oppdateringen.

Hvorfor mangler kontaktene mine, logg og kreditter helt etter oppdateringen?
    Kontroller at du er logget på den nyeste versjonen av Skype med samme Skype-legitimasjon som du brukte i en tidligere versjon av Skype.

Hva trenger jeg for å kjøre Skype?
    Finn ut mer om systemkrav og støttede plattformer. Hvis datamaskinen ikke oppfyller kravene til å kjøre den nyeste versjonen av Skype, kan du miste tilgangen til noe av den eldre lokalt lagrede samtaleloggen. Du kan hente nylig samtalelogg ved å logge på Skype i et støttet operativsystem på en annen enhet.

Er Skype-oppdateringen kostnadsfri?
    Ja. Du kan laste ned og installere den nyeste versjonen av Skype kostnadsfritt.

Jeg prøvde å oppdatere, men hvordan ser Skype fremdeles lik ut?
    Dobbeltsjekk ved hjelp av fremgangsmåten i begynnelsen av denne artikkelen for å sikre at du har oppdatert til den nyeste versjonen av Skype. Hvis ikke prøver du oppdateringsprosessen på nytt.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om den nyeste versjonen av Skype?
    Gå til skype.com for å finne ut mer om alle de nyeste funksjonene tilgjengelig på de nyeste versjonene av Skype.

Skype ble installert av IT-administratoren min. Hva bør jeg gjøre?
    Finn ut mer om hvordan du oppdaterer Skype-appen.

Vi utgir kontinuerlig oppdateringer for appen vår basert på tilbakemeldinger. Se våre produktmerknader for skrivebord og mobil for de nyeste oppdateringene.

Vi tar gjerne imot forslag og ideer for ytterligere forbedringer for å kunne levere nye funksjoner dere vil like. Vi ser frem til tilbakemeldingene deres!