Oppdatere til den nyeste versjonen av Skype

Tilbake til søkeresultater

Slik oppdaterer du:

1. Bekreft versjonnummeret til Skype du bruker på datamaskinen eller mobilen.
    2. Hvis du bruker versjon 7 eller lavere, velger du koblingen for plattformen nedenfor for å laste ned den nyeste versjonen:
    3. Vi hjelper deg gjennom prosessen med å installere nyeste versjon av Skype.

Finn ut mer hvis du bruker Skype for Windows 10.

Vanlige oppdateringsspørsmål

Hvorfor burde jeg oppdatere til den nyeste versjonen av Skype?
    Skype gjør stadig forbedringer, slik som bedre kvalitet, bedre pålitelighet og bedre sikkerhet. Siden vi vil at alle skal få den beste opplevelsen Skype kan by på, pensjonerer vi eldre versjoner.

Må jeg oppdatere til den nyeste versjonen?
    Ja. Støtte for Skype versjon 7 og eldre avsluttes 1. november 2018 for skrivebord og 15. november 2018 for mobil og nettbrett. Når støtten avsluttes, vil vi begynne å kreve oppdateringer til den nyeste versjonen.

Hvordan ser jeg min eldre chattelogg etter jeg oppdaterer?
    For Mac, Windows 7 og nyere, når du oppdaterer Skype på enheten din, vil du få tilgang til chatteloggen fra det forrige året. Logger eldre enn ett år lagres bare lokalt på maskinen og sikkerhetskopieres ikke til skyen. Vi anbefaler deg å eksportere loggfilen fra Skype og lagre den på foretrukket lagringssted.

Slik finner du loggfilen:

1. Velg den øverste meny menu button-knappen og deretter Innstillinger.
    2. Velg Meldinger.
    3. Velg Eksporter chattelogg.
    4. Vi tar deg gjennom trinnene for å eksportere loggen.

For Android og iOS, når du oppdaterer Skype på enheten din, vil du få tilgang til chatteloggen fra det forrige året. Eldre chattelogger er kanskje ikke tilgjengelig etter oppdateringen.

For Windows XP- og Vista-brukere, må du oppdatere operativsystemet til Windows 7 eller høyere for å fortsette å bruke Skype på enheten. Du kan også logge på Skype med andre støttede enheter.

Kan jeg beholde chatteloggen hvis jeg har Skype på Windows XP eller Vista?
    Du kan eksportere en kopi av chatteloggen:

1. Velg Verktøy>Alternativer.
    2. Velg Personvern.
    3. Velg knappen Eksporter chattelogg.
      Export chat history button
    4. Velg en plassering for å lagre filen og velg Lagre.

Du kan bruke CSV-filen med et regnearkprogram, som Microsoft Excel. Vær oppmerksom på at noe innhold, som mediefiler, ikke eksporteres. Delte koblinger og lignende innhold eksporteres i XML-tagger. Noen meldinger kan deles i separate rader som følge av formateringsproblemer.

Hvorfor er mine kontakter, logger og krediter helt borte etter oppdateringen?
    Påse at du er logget på den nye Skype-versjonen med samme Skype-konto som du brukte for forrige Skype-versjon.

Hva trenger jeg for å bruke Skype?
    Les mer om systemkrav og støttede plattformer. Hvis systemet ditt ikke oppfyller kravene for å kjøre nyeste versjon av Skype, kan du miste tilgangen til noe av dine lokale, eldre chattelogger. Du kan hente den nyere samtaleloggen ved å logge deg på Skype på et støttet OS på en annen enhet.

Er Skype-oppdateringen gratis?
    Ja. Du kan laste ned og installere den nyeste versjonen av Skype gratis.

Jeg prøvde å oppdatere, men Skype ser fortsatt lik ut?
    Dobbeltsjekk med veiledningen i begynnelsen av artikkelen for å påse at du har oppdatert til den nyeste versjonen av Skype. Hvis ikke, kan du prøve igjen.

Hvor finner jeg mer informasjon om den nyeste versjonen av Skype.
    Gå til skype.com for å lese mer om alle de nye funksjonene tilgjengelig i siste Skype-versjon.