Vi anbefaler at du oppdaterer til nyeste versjon av Skype . Hvis du har mottatt et varsel i Skype som sier Støtte for denne versjonen av Skype avsluttes snart , oppdater til den nyeste versjonen. Hvis du ikke kan oppdatere, kan du også logge på Skype på en støttet enhet .

Slik oppdaterer du til den nyeste versjonen :

1. Velg koblingen for plattformen som skal lastes ned:

2. Vi hjelper deg gjennom prosessen med å installere nyeste versjon av Skype.

Vi kommer kontinuerlig med oppdateringer for programmet, basert på kunders tilbakemelding. Sjekk ut Noe nytt i de nyeste oppdateringene for Skype på Desktop Og Mobile .