Hvordan reserverer jeg meg mot å være synlig i Skype-søk eller -forslag på mobil eller nettbrett?

Tilbake til søkeresultater

Du kan legge til eller redigere informasjon i Skype-profilen, som sted, e-postadresse eller telefonnummer, for å gjøre det enklere for venner å finne deg. Hvis du foretrekker ikke å være med i den offentlige søkekatalogen eller i Personer du kanskje kjenner-forslag, kan du reservere deg mot det.

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

1. I Chatter-fanen trykker du på profilbildet ditt.
    2. Trykk på Settings button Android and iOS Innstillinger og så på Kontakter.
    3. Trykk på Personvern og slå Bli vist i søkeresultater eller Bli vist i forslag av. Du kan når som helst gjøre deg søkbar igjen ved å slå disse alternativene på igjen.

Merk: Hvis du har endret synlighetsinnstillinger i en nyere versjon av Skype, kan det hende eldre versjoner ikke viser at du har reservert deg mot søk eller «personer du kanskje kjenner»-forslag. Finn ut mer. Oppdater til den nyeste versjonen av Skype eller gå til Skype-profilen din på nett for å få den mest nøyaktige oversikten over innstillingene dine.

Android 4.0.4–5.1

1. I Chatter-skjermen trykker du på Menymenu button .
    2. Trykk på Min profil og så på RedigerEdit button .
    3. Rull ned til Innstillinger-rullegardinmenyen og velg Rediger profil.
    4. Velg Profilinnstillinger og fjern merkingen ved Bli vist i søkeresultater og Bli vist i forslag. Du kan når som helst gjøre deg søkbar igjen ved å merke denne boksen igjen.