Hjelp for Skype

    Hva skjer hvis jeg velger bort Skype-søk?

    Tilbake til søkeresultater

    Skype-søk gir deg muligheten til å finne vennene dine og koble til på Skype.

    Du kan når som helst melde deg av Skype-søk i personverninnstillingene for mobil eller datamaskin . Men hvis du reserverer deg mot Skype-søk, hindrer du personer du aldri har chattet med fra å finne deg med mindre du kontakter dem direkte.

    Ting å ha i bakhodet

    • Hvis noen har lagret deg i enhetskontaktene sine, kan de fortsatt kontakte deg på Skype.
    • Hvis du reserverer deg, kan du fortsatt dele profilen og invitere andre til å komme i kontakt med deg på Skype.
    • Hvis du endrer synlighetsinnstillingene i den nyeste versjonen av Skype, kan det hende at eldre versjoner ikke lenger viser nøyaktig om du har valgt å ikke søke. Vennligst Oppdater til den nyeste versjonen av Skype eller gå til din Skype profil på nettet for å få den mest nøyaktige visningen av dine innstillinger.
    Maskinoversetting

    VIKTIG! Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av maskinoversetting i stedet for en menneskelig oversetter. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Skype bruker maskinoversetting for at hjelpe- og støtteartikler skal være tilgjengelig på mange språk. Disse maskinoversatte artiklene kan imidlertid inneholde grammatiske feil, feil syntaks eller feil valg av ord slik som gjerne en som ikke har språket som morsmål, også kan gjøre. Skype er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skader forårsaket av feiloversatt innhold eller som følge av våre kunders bruk av dette innholdet.

    Se den opprinnelige artikkelen på engelsk: FA34844