Hva er lesebekreftelser i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Lesebekreftelser er tilgjengelig i Skype versjon 8 Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone, iPad og datamaskin.

Hva er lesebekreftelser i Skype?
    Lesebekreftelser viser deg hvem som har lest meldingen din i sanntid. Du ser en miniatyrversjon av kontaktens avatar like nedenfor stedet i samtalen vedkommende har lest seg til. Velg en av miniavatarene for å se et fullt sammendrag av hvem som leser samtalen.

read receipts

Lesebekreftelse er aktivert som standard og er tilgjengelig i én til én-samtaler og gruppesamtaler med færre enn tjue deltakere.

Hvorfor ser jeg ikke lesebekreftelser?

Selv om du har aktivert lesebekreftelser, kan det være flere grunner til at du likevel ikke ser dem.

• Du ser ikke lesebekreftelser for mottakere som har skrudd av denne funksjonen.
    • Om mottakeren har satt tilstedeværelsesstatusen til usynlig, vil lesebekreftelser automatisk slås av frem til tilstedeværelsesstatusen endres.
    • Mottakeren kan ha en versjon av Skype som ikke støtter lesebekreftelser.
    • Du får ikke lesebekreftelser fra mottakere som har blokkert deg.

Slik slår du av eller på lesebekreftelser:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Meldinger.
    4. Slå «Send lesebekreftelser» av eller .