Hva er lesebekreftelser i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Lesebekreftelser er tilgjengelig i Skype versjon 8 Android (6,0+), Android-nettbrett, iPhone/iPad og datamaskin.

Hva er lesebekreftelser i Skype?
    Lesebekreftelser viser deg hvem som har lest meldingen din i sanntid. Du vil se en miniatyrversjon av kontaktenes avatar like nedenfor stedet i samtalen de har lest seg til. Velg en av miniavatarene for å se et fullt sammendrag av hvem som leser samtalen.

read receipts

Lesebekreftelse er aktivert som standard og er tilgjengelig i én-til én-samtaler, samt gruppesamtaler med mindre enn tjue deltakere.

Hvorfor ser jeg ikke lesebekreftelser?

Selv du har aktivert lesebekreftelser, kan det være flere grunner til at du likevel ikke ser dem.

• Du vil ikke se lesebekreftelser for mottakere som har skrudd denne funksjonen av.
    • Om mottakeren har satt tilstedeværelsesstatusen til usynlig, vil lesebekreftelser automatisk slås av frem til tilstedeværelsesstatusen endres.
    • Mottakeren kan ha en versjon av Skype som ikke støtter lesebekreftelser.
    • Du vil ikke motta en lesebekreftelser fra mottakere som har blokkert deg.

Slik slår du av eller på lesebekreftelser:

Android (6.0+) og iPhone

1. Fra profilen din, trykk Personvern.
    2. Veksle «Send lesebekreftelser» av eller .

Android-nettbrett, iPad og datamaskin.

1. Fra profilen din, velg Programinnstillinger.
    2. Under «Personvern», veksle «Send lesebekreftelser» av eller .