Hva er Skype for innholdsskapere?

Tilbake til søkeresultater

Med Skype for innholdsskapere kan du samarbeide, fortelle historier og enkelt dele prosjekter med publikum – uten å investere i dyrt utstyr!
    Klar for å strømme direkte til engasjerte tilhengere?

Skype for innholdsskapere opererer direkte i NewTek NDI ®-drevne programmer, og er tilgjengelig i Skype (versjon 8) for Windows 7, 8, 8.1, Skype for Windows 10 (versjon 14) og Mac-brukere.

Slik aktiverer du innholdsskapermodus i Skype:

1. Velg Mermore menu-menyen og Innstillinger.
    2. Velg Samtale, deretter Avansert.
    3. Slå «Tillat NDI-bruk» eller av.

Vanlige spørsmål og kjente problemer med Skype for innholdsskapere

Hvordan bruker jeg NDI på Skype for Windows 10 (versjon 14)?
    Når du bruker NDI på Skype for Windows 10 (versjon 14), må NDI-programmet kjøres på en annen maskin enn Skype for Windows 10 (versjon 14) på samme nettverk.

Hvorfor er videoen min frosset?
    Når videofeeden din avsluttes, kan det virke som om videoen er frosset. Den er ikke frosset – det siste bildet beholdes, og det er det som sendes ut over NDI.

Jeg har aktivert innholdsskapermodus i Skype, hvorfor slår den seg stadig av?
    Det er flere grunner til at innholdsskapermodus i Skype slår seg av etter at den er aktivert:

• Du deaktiverer den i forbindelse med en samtale: Hvis du slår av innholdsskapermodus i Skype i forbindelse med en samtale, vil innstillingen forbli av neste gang du bruker funksjonen.
    • Hvis du restarter Skype: Når du restarter Skype, slås innholdsskapermodus i Skype med hensikt av.

Hvordan får jeg NDI-strømmer til OBS?
    OBS krever at du laster ned en ekstra plugin for å bruke NDI-kilder.

Hvordan hindrer jeg NDI-feeder fra å endre størrelse i OBS?
    Skype NDI bytter automatisk oppløsning basert på den tilgjengelige nettverksbåndbredden.

Slik beholder du en konstant størrelse i OBS:

1. Høyreklikk på NDI-kilden og velg Transformering
    2. Velg Rediger transformering.
    3. Bytt grensebokstypen til Skaler indre grenser.