Hvordan endrer jeg temaet i Skype for stasjonære enheter?

Tilbake til søkeresultater

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger Desktop Settings button.
    3. Velg Utseende Appearance icon.
    4. Under MODUSER velger du mellom Lys, Mørk eller Bruk systeminnstillinger, og deretter velger du avmerkingsknappen checkmark to confirm for å bekrefte valg av tema.

• Velger du alternativet Bruk systeminnstillinger, gjenspeiler Skype de mørke eller lyse innstillingene for operativsystemet ditt. Kun tilgjengelig for MacOS og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Rull ned og trykk på lys eller mørk under «Velg modus».