Hvordan logger jeg av Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Hvordan du logger av Skype avhenger av hvilken plattform eller enhet du bruker. Følg trinnene nedenfor som stemmer med din versjon av Skype.

Android (6.0+), Android nettbrett, iPhone og iPad

1. Trykk profilbildet
    2. Rull ned og trykk Sign out (Logg av).
    3. Bekreft at du vil logge av ved å velge et alternativ for avlogging...
      • Ja, og glem påloggingsopplysninger: Sletter påloggingsinformasjonen hvis du tidligere har gitt Skype tillatelse til å huske brukernavnet og passordet ditt.
      • Yes (Ja): Logg av uten å slette det lagrede brukernavnet og passordet ditt.
      • Cancel (Avbryt): Fortsett å være logget på Skype.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Trykk meny menu button-knappen.
    2. Trykk Sign out (Logg av)

Windows, Mac og Linux

1. Velg knappen More (Mer) more button.
    2. Velg Sign out (Logg av)
    3. Bekreft at du vil logge av ved å velge et alternativ for avlogging...
      • Cancel (Avbryt): Fortsett å være logget på Skype.
      • Yes (Ja): Logg av uten å slette det lagrede brukernavnet og passordet ditt.
      • Ja, og glem påloggingsopplysninger: Sletter påloggingsinformasjonen hvis du tidligere har gitt Skype tillatelse til å huske brukernavnet og passordet ditt.