Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Hvordan kan jeg bruke Spotify i en Skype-chat?

Tilbake til søkeresultater

Skype Spotify-tilleggsprogrammet gjør det enda enklere å dele en forhåndsvisning av favorittsangene dine med venner og familie. Vi ruller dette gradvis ut til brukere på Skype. Kontroller om Spotify er tilgjengelig i ditt område. Skype Spotify-tilleggsprogrammet er ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere.

Med Spotify-tilleggsprogrammet kan du:

• Søke etter sanger, album og artister.
    • Forhåndsvise og dele musikk.
    • Finn musikk du kan spille av på Spotify.

Her finner du Spotify-tilleggsprogrammer

1. Velg menyen Tilleggsprogrammer i en chat:
      • Add-in button i Skype for mobil og nettbrett.
      • Add-in menu i Skype for stasjonære enheter.
    2. Velg Spotify-tilleggsprogrammet for å åpne det og søke etter musikk eller sjekke ut foreslåtte spillelister.
    3. Når du søker, kan du forhåndsvise sangen ved å velge Spill av Spotify add-in play sample button-knappen hvis tilgjengelig.
    4. Når du finner den perfekte sangen, velger du SendSpotify add-in send button-knappen for å dele en forhåndsvisning med kontakten. Hvis kontakten vil høre hele sangen, kan vedkommende velge koblingen Spill på Spotify.

Obs! Ikke alle sanger har forhåndsvisning tilgjengelig i Skype. Spill av-ikonet er utilgjengelig Unplayable Spotify song icon. Du kan fremdeles dele sangen, men kontakten må velge Spill på Spotify for å lytte enten på Spotify-nettstedet eller Spotify-appen.