Hva kan jeg gjøre i en Skype-samtale?

Tilbake til søkeresultater

I en samtale kan du gjøre følgende:

• microphone button Trykke eller klikke for å skru mikrofonen på eller av. I Skype på datamaskiner kan du få flere lydinnstillinger ved å holde over mikrofonikonet.
    • Video call button Slå video på eller av. I Skype på datamaskiner kan du få flere videoinnstillinger ved å holde over videoknappen.
    • mobile swap camera button Bytte fra frontkameraet til kameraet på baksiden (bare på mobil).
    • Merge calls Slå sammen gjeldende og innkommende anrop. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
    • end call button Avslutte samtalen.

Merk: I Skype-samtaler på mobil, kan noen samtalekontroller være skjult. Gjør dem synlige igjen ved å trykke på skjermen.

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

Avhengig av plattform og enhet, kan enda flere funksjoner være tilgjengelige underveis i Skype-samtalen.

• chat button Gå tilbake til chatten underveis i samtalen.
    •  Grid view button Bytte fra rutenettvisning til talervisning.
    • Speaker button Slå av eller på høyttaleren under samtalen.
    • snapshot button Ta et øyeblikksbilde av samtalen og del det med en venn.

Trykk på menymore menu-knappen for å se flere alternativer:

• Video call button Tillat innkommende video, slå av eller på.
    • add people button Legg til flere personer i samtalen.
    • mobile call recording button Ta opp Skype-samtalen.
    • reactions button Send en reaksjon underveis i samtalen.
    • share screen button Del skjermen din under samtalen.

Se dem du vil se (gjelder kun videosamtaler). Dra deltakeren til hovedvinduet for samtalen.

Chat med noen 1:1 fra en gruppesamtale. Under et gruppeanrop trykker du og holder på deltakeren og velger Send melding.

Demp eller Fjern fra samtalen (bare gruppesamtaler). Trykk og hold på en deltaker i samtalen, og velg deretter Demp eller Fjern fra samtalen. Hvis du demper eller fjerner noen, mottar de et varsel om at En annen deltaker dempet mikrofonen din eller Du ble fjernet fra samtalen av en annen deltaker.

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

Avhengig av plattform og enhet, kan enda flere funksjoner være tilgjengelige underveis i Skype-samtalen. Se flere menyalternativer:

• switch view desktop Bytte fra rutenettvisning til talervisning. (Ikke tilgjengelig i Skype for Windows 10 (versjon 14))
    • microphone button Hold over mikrofonikonet for å vise flere lydinnstillinger:
      • Velg en annen mikrofonenhet, om du har koblet til flere.
      • Velg en annen høyttaler, om du har koblet til flere. Dette vil også aktivere høyttalertelefon-funksjonen.
    • Video call button Hold pekeren over videoknappen for å hente flere videoalternativer:
      • Velg et annen kamera, om du har koblet til flere.
      • Velg Gjør bakgrunnen min uskarp. Dette gjør at du kan prioritere deg selv og gjøre bakgrunnen uskarp i en videosamtale. (støttes ikke i Linux)
      • Velg innstillingene for webkamera hvis du vil gjør noen justeringer.
    • add people button Legg til flere personer i samtalen.
    • chat button Åpne chatten underveis i samtalen.
      • more menu during a call Del filer, kontakter, plassering og andre tillegg fra Innhold og verktøy.
    • share screen button Del skjermen din i samtalen. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
    • snapshot button Ta et øyeblikksbilde av samtalen og del det med en venn. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
    • reactions button Send en reaksjon underveis i samtalen.
    • more menu during a call Flere alternativer, for å starte innspilling, slå undertekster på, sette samtalen på vent, gå til lyd- og videoinnstillinger eller hvis du kan gjøre bakgrunnen uskarp (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere) i løpet av en videosamtale.

Se dem du vil se (gjelder kun videosamtaler). Dra deltakeren deretter til hovedvinduet for samtalen.

Endre størrelsen på videoforhåndsvisningen. Hold musepekeren over videoforhåndsvisningen under en videosamtale og bruk utvid Expand for å gjøre den større eller mindre.

Bytt mellom kameraer (bare videosamtaler). I løpet av en videosamtale kan du høyreklikke på avataren din for å velge et annet kamera.

Chat med noen 1:1 fra en gruppesamtale. Høyreklikk på deltakeren under en videosamtale og velg Send melding.

Demp eller Fjern fra samtalen (bare gruppesamtaler). Hold musepekeren på en som er med i samtalen, og klikk på vinkeltegnet ved siden av navnet for å dempe eller fjerne vedkommende fra samtalen. Hvis du demper eller fjerner noen, mottar de et varsel om at En annen deltaker dempet mikrofonen din eller Du ble fjernet fra samtalen av en annen deltaker.

Klar for å lære mer?
    Hvordan ringer jeg i Skype?
    Hvordan svarer jeg et anrop i Skype?