Hva kan jeg gjøre i en Skype-samtale?

Tilbake til søkeresultater

Underveis i samtalen kan du:

• microphone button Trykke eller klikke for å skru mikrofonen på eller av. I Skype (versjon 8) for skrivebord, kan du få flere lydinnstillinger ved å holde over mikrofonikonet.
    • Video call button Slå video på eller av.
    • mobile swap camera button Bytte fra frontkameraet til kameraet på baksiden (kun på mobil)
    • end call button Avslutte samtalen.

Merk: I Skype-samtaler på mobil, kan noen samtalekontroller være skjult. Gjør dem synlige igjen ved å trykke på skjermen.

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

Avhengig av plattform og enhet, kan enda flere funksjoner være tilgjengelige underveis i Skype-samtalen.
    Trykk på menymore menu during a call-knappen for å se flere alternativer:

• chat button Gå tilbake til chatten underveis i samtalen.
    • reactions button Send en reaksjon underveis i samtalen.
    • share gallery button Del et galleribilde.
    • add people button Legg til flere personer i samtalen.
    • snapshot button Ta et øyeblikksbilde av samtalen og del det med en venn.
    • mobile call recording button Ta opp Skype-samtalen.

Se dem du vil se (gjelder kun videosamtaler) Veksle mellom deg selv eller en venns videofeed ved å trykke og holde inne på en deltaker i samtalen. Dra deltakeren til hovedvinduet for samtalen.

Skype (versjon 8) for Windows, Mac, Linux, og Skype for Windows 10 (versjon 14)

Avhengig av plattform og enhet, kan enda flere funksjoner være tilgjengelige underveis i Skype-samtalen. Se flere menyalternativer:

• microphone button Hold over mikrofonikonet for å vise flere lydinnstillinger:
      • Velg en annen mikrofonenhet, om du har koblet til flere.
      • Velg en annen høyttaler, om du har koblet til flere. Dette vil også aktivere høyttalertelefon-funksjonen.
    • Call settings button Få rask tilgang til innstillingene for lyd og video.
    • add people button Legg til flere personer i samtalen.
    • chat button Gå tilbake til chatten underveis i samtalen.
    • share screen button Del skjermen din i samtalen.
    • snapshot button Ta et øyeblikksbilde av samtalen og del det med en venn.
    • reactions button Send en reaksjon underveis i samtalen.
    • more menu during a call flere alternativer, for å sette samtalen på vent, eller starte en innspilling.

Se dem du vil se (gjelder kun videosamtaler) Veksle mellom deg selv eller en venns videofeed ved å trykke og holde inne på en deltaker i samtalen. Dra deltakeren deretter til hovedvinduet for samtalen.

Demp eller Fjern fra samtalen (bare gruppesamtaler). Hold musepekeren på en som er med i samtalen, og klikk på vinkeltegnet ved siden av navnet for å dempe eller fjerne vedkommende fra samtalen.

Klar for å lære mer?
    Hvordan ringer jeg i Skype?
    Hvordan svarer jeg på et anrop i Skype?