Hvordan besvarer jeg et Skype-anrop?

Tilbake til søkeresultater
    Hvis du er logget på Skype, kan du motta samtaler. Når du blir varslet om en innkommende samtale, velger du  samtale Audio call button-knappen for å svare på anropet som en lydsamtale, eller du velger video Video call button-knappen for å svare med video. Hvis du ikke vil besvare anropet, velger du avslutt samtale End call button-knappen for å avslå samtalen. Hvis du er frakoblet og har Talemeldinger aktivert, vil den som ringer kunne legge igjen en beskjed, eller du kan sette opp viderekobling av anrop til et annet nummer.

Klar for å lære mer?
    Hvordan ringer jeg med Skype?
    Hva kan jeg gjøre under en Skype-samtale?