Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan skjuler eller sletter jeg samtaler i Skype?

    Tilbake til søkeresultater

    Hva er forskjellen mellom å skjule og å slette en samtale?

    • Skjule en samtale , fjernes den fra listevisningen chat, og forblir skjult til en ny melding kommer inn, eller du velger å gjøre samtalene skjult igjen.
       
      1. Velg vinkeltegn ned down chevron button-knappen fra chatlisten.
      2. Velg skjult chatter å få samtalene dine skjulte tilbake i visningen.
        Obs! Du kan også bruke Søk til å se etter et bestemt samtalenavn eller kontaktnavn for å finne igjen samtalen.

    • Sletting av en samtale , fjernes den fra listen over chat og tømmer loggen på samtalen. Samtalen er fortsatt tilgjengelig og synlig for alle andre som var med i chatten, med mindre de også sletter den. Når du sletter en samtale, vil du ikke kunne vise samtaleloggen igjen hvis du starter en ny samtale med denne kontakten.

    Slik skjuler eller sletter du en samtale:

    1. Tapp og hold, eller høyreklikk på en samtale i chat-listen.
    2. Velg Skjul samtale eller Slett samtale.
    Maskinoversetting

    VIKTIG! Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av maskinoversetting i stedet for en menneskelig oversetter. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Skype bruker maskinoversetting for at hjelpe- og støtteartikler skal være tilgjengelig på mange språk. Disse maskinoversatte artiklene kan imidlertid inneholde grammatiske feil, feil syntaks eller feil valg av ord slik som gjerne en som ikke har språket som morsmål, også kan gjøre. Skype er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skader forårsaket av feiloversatt innhold eller som følge av våre kunders bruk av dette innholdet.

    Se den opprinnelige artikkelen på engelsk: FA34860

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop