Hvordan skjuler jeg samtaler i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Skjuling av samtaler er tilgjengelig i Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14), Android (6.0+) og iOS.

1. Trykk og hold, eller høyreklikk på en samtale i listen over nylige chatter.
    2. Velg Skjul samtale.
      Samtalen vil skjules fra listen over nylige chatter, og forblir skjult frem til du får en ny melding.

Prøver du å finne en skjult samtale? Bruk Søk for å se etter et spesifikt samtalenavn eller kontaktnavn for å finne igjen samtalen.