Hvordan skjuler jeg en chat i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Når du skjuler en samtale, blir den fjernet fra chatlisten, og den forblir skjult til du får en ny melding, eller til du velger å vise skjulte samtaler igjen.

Slik skjuler du en samtale:

1. Trykk og hold, eller høyreklikk på en samtale i chatlisten.
    2. Velg Skjul samtale.

Slik finner du en skjult samtale:

1. Velg knappen med vinkeltegn som vender ned down chevron button fra chatlisten.
    2. Velg Skjulte chatter for å vise skjulte samtaler igjen.

Obs! Du kan også bruke Søk til å se etter et bestemt samtalenavn eller kontaktnavn for å finne igjen samtalen.

Trenger du å vite hvordan du sletter eller fjerner en direktemelding eller chat i Skype? Finn ut mer.