Hvordan finner jeg en spesifikk melding i en Skype-samtale?

Tilbake til søkeresultater
    Du kan søke etter spesifikk tekst i en chat i Skype (versjon 8) på Windows, Mac og Linux, og Skype for Windows 10 (versjon 14).

1. Gå til Skype-chatten du vil søke i.
    2. Velg Finn Find button-knappen under chatoverskriften.
      Du kan også bruke finn-funksjonen fra meldingsboksen med tastekombinasjonen Ctrl + F på Windows-skrivebord eller Command + F på Mac.
    3. I søkeboksen skriver du ordet eller setningen du vil finne. Resultatene vises automatisk, med den nyeste meldingen først.
    4. Bruk opp- eller ned-vinkelknappen for å flytte til forrige eller neste resultat.
      Find box

Søk etter spesifikke ord eller setninger i en samtale viser resultater for de siste 6 månedene.

Søk etter spesifikke ord eller setninger i en samtale viser 30 resultater.