Hvordan finner jeg en spesifikk melding i en Skype-samtale?

Tilbake til søkeresultater
    1. Gå til Skype-chatten du vil søke i.
    2. Slik søker du:
      • Windows, Mac, Linux, Web og Windows 10 – velg Søk Find button-knappen under chatoverskriften.
        Du kan også bruke Søk-funksjonen fra meldingsboksen med tastekombinasjonen Ctrl + F på Windows-skrivebordet eller Command + F på Mac.
      • Android (6.0+), iPhone og iPad – trykk på chatoverskriften og deretter på Søk i samtale.
    3. I søkeboksen skriver du ordet eller setningen du vil finne. Resultatene vises automatisk, med den nyeste meldingen først.
    4. Bruk opp- eller ned-vinkelknappene til å flytte til forrige eller neste resultat.

Søk etter spesifikke ord eller setninger i en samtale viser resultater for de siste 6 månedene.

Søk etter spesifikke ord eller setninger i en samtale viser 30 resultater.