Hvordan endrer jeg lyd- og videoinnstillingene i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg profilbilde.
    2. Velg InnstillingerSettings button.
    3. Velg Lyd og videoAudio.
    4. Derfra kan du tilpasse lyd-og videoinnstillingene nedenfor:
      • Kamera – Velg et annet kamera hvis du har koblet til flere.
        • Forhåndsvisning av kamera – Få et glimt av en forhåndsvisning av kameraet.
        • Webkamerainnstillinger – Tilpass webkameraets lysstyrke, kontrast og mer. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Skype for Windows, Mac og Linux.
      • Mikrofon – Velg en annen mikrofonenhet hvis du har koblet til flere.
        • Justere mikrofoninnstillinger automatisk– Med denne påslått angis mikrofonvolumet automatisk. Når du slår av denne funksjonen, kan du justere mikrofonvolumet manuelt. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
      • Høyttalere – Velg en annen høyttaler hvis du har koblet til flere.
        • Høyttalervolum – Juster lydvolumet på høyttaleren. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
          • Obs! Standardinnstillingen for høyttaler-volum er angitt til maksimum (nivå 10) og kan justeres når som helst. Denne innstillingen justerer nivåene for Skype-ringetoner og ringevolum uavhengig av enhetens voluminnstillinger.
        • Test lyd – Velg dette for å teste nåværende høyttalervolum.
        • Oppheve demping for innkommende anrop – Velg om du vil dempe eller oppheve demping av de innkommende anropene ved å slå dette eller Av. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
        • Ringe på tilleggsutstyr – Du kan angi at innkommende anrop for Skype skal ringe på flere lydenheter, for eksempel hvis du har både hodesett og høyttaler tilkoblet. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
      • Foreta et gratis testanrop – Du kan bruke denne funksjonen for sjekke at lyden og mikrofonen fungerer som de skal i Skype.