Støtte for Skype versjon 7 og eldre avsluttes

Tilbake til søkeresultater

Støtte for Skype versjon 7 og eldre avsluttes 1. november 2018 på skrivebord og 15. november 2018 for mobil og nettbrett.

Hvordan påvirkes jeg av dette?
    Microsoft vil ikke lenger tilby sikkerhetsoppdateringer eller teknisk støtte for Skype versjon 7 og eldre. Hvis du fortsatt bruker en eldre versjon, må du oppdatere til den nyeste versjonen for å fortsette å bruke Skype. Hvis du ikke har gjort det allerede, må du oppdatere de kommende månedene.

Etter de siste støttedagene i november:

• Kan du se at du kan fortsette å bruke eldre versjoner av Skype i kort tid, men vi oppfordrer deg til å oppdatere i dag for å unngå forstyrrelser.
    • Kundestøtten vil ikke lenger tilbys for versjoner 7 og eldre, annet enn for spørsmål vedrørende konto eller fakturering.

Gå til våre vanlige spørsmål om oppdatering for å lese mer.