Hvordan distribuerer jeg Skype til organisasjonen som administrator?

Tilbake til søkeresultater

Vi anbefaler at administratorer distribuerer Skype for Windows 10 via Microsoft Store til Windows 10-brukerne. Se trinnene som har med aktivering av distribusjon av apper i frakoblet modus å gjøre, via Microsoft Store, for å finne ut mer.

For administratorer som ønsker å distribuere Skype via MSI, kan du laste ned den nyeste versjonen av Skype MSI for å distribuere til organisasjonen.

Obs! Kontroller Skype-systemkravene før installasjonen.

Hvis du mottar en feilmelding mens du installerer Skype via en MSI, kan du se listen for Windows Installer-feilmeldinger for å få hjelp.