Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Oppdatere Skype for Windows 10

Tilbake til søkeresultater

Jeg mottok et varsel om at Skype versjon 7 ikke lenger støttes. Jeg bruker Skype på en Windows 10-enhet. Hvordan påvirkes jeg av dette?

Først må du kontrollere Skypes versjonnummer.

Hvis du bruker:

• Skype versjon 12 eller høyere for Windows 10 er du klar og trenger ikke å oppdatere.
    • Skype versjon 11 for Windows 10 må du oppdatere til den nyeste versjonen gjennom Microsoft Store. Skype versjon 11 for Windows 10 støttes ikke lenger.
    • Skype versjon 7 for Windows-skrivebord: Du må oppdatere til Skype versjon 8 for å beholde den lokale chatteloggen og kunne eksportere den. Les mer om hvordan du oppdaterer og eksporterer chatteloggen.