Hvordan fjerner jeg en kontakt i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux, Web, Skype for Windows 10 (versjon 14), Android (6.0+) og iOS

1. Trykk og hold eller høyreklikk på kontakten du vil fjerne.
    2. Velg Vis profil.
    3. Slik fjerner du kontakten:
      • på en stasjonær datamaskin klikker du på RedigerEdit button-knappen og deretter på Fjern fra kontaktlisten , eller du kan rulle ned på profilsiden og klikke på Fjern fra kontaktlisten.
      • mobil trykker du på RedigerEdit button-knappen og deretter på Papirkurv Trash can button-knappen, eller du kan rulle ned på profilsiden og trykke på Fjern fra kontaktlisten.
    4. Velg Fjern på nytt i bekreftelsesvinduet. Når du har fjernet kontakten, kan det hende vedkommende fortsatt kan se detaljert profilinformasjon om deg. Finn ut mer.

Obs! Når du fjerner en Skype-kontakt som også er en kontakt i den synkroniserte adresseboken på enheten, vises den ikke lenger i Mine kontakter, men er fortsatt oppført under Alle.

Android 4.0.4–5.1

1. Trykk og hold på kontakten du vil slette.
    2. Trykk på Slett kontakten. Trykk på Slett på nytt i bekreftelsesvinduet.