Hvordan sletter jeg en kontakt i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux, Web, Skype for Windows 10 (versjon 14), Android (6.0+) og iOS

1. Trykk og hold nede eller høyreklikk på kontakten du vil fjerne, fra Kontakter-fanen.
    2. Velg Slett kontakt.
    3. Velg Slett kontakt på nytt, i bekreftelsesvinduet. Når du har fjernet kontakten, kan det hende vedkommende fortsatt kan se detaljert profilinformasjon om deg. Finn ut mer.

Obs! Når du sletter en Skype-kontakt som også er en kontakt, fra enhetens synkroniserte adressebok, slettes ikke vedkommende på enheten din, bare på Skype.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Trykk og hold på kontakten du vil slette, fra Kontakter-fanen.
    2. Trykk på Slett kontakt. Trykk på Slett på nytt i bekreftelsesvinduet.