Hvordan hindrer jeg at Skype starter automatisk på stasjonære datamaskiner?

Tilbake til søkeresultater

Alternativet for å hindre at Skype starter automatisk, er bare tilgjengelig i Skype for Windows, Mac og Linux.

1. Klikk på profilbildet ditt.
    2. Klikk på Settings button Innstillinger.
    3. Klikk på Settings button Generelt.
    4. Under Oppstart og avslutningdeaktiverer du veksleknappen Start Skype automatisk.
    Obs! Alternativet for å hindre at Skype starter automatisk, er ikke tilgjengelig i Skype for Windows 10 (versjon 14). Hvis du vil hindre at Skype starter automatisk, logger du bare av appen.