Hva er Skype SMS Connect og hvordan bruker jeg det?

Tilbake til søkeresultater
    Har du noen gang hatt lyst til å sende og motta tekstmeldinger direkte fra den stasjonære datamaskinen? Med Skype SMS Connect kan du sammenkoble Android-telefonen din med en Windows-PC eller Mac, slik at du kan sende tekstmeldinger direkte fra datamaskinen din.

Finn ut hva som er forskjellene mellom Skype SMS og Skype SMS Connect.

Hvis du vil aktivere Skype SMS Connect og sende eller motta Skype SMS Connect-meldinger fra den stasjonære datamaskinen, trenger du:
    • Skype på Android (6.0+)-telefonen.
      OG
    • Skype (versjon 8) for Windows eller Mac, eller Skype for Windows 10 (versjon 14).

Slik konfigurerer du Skype SMS Connect

På en Android-telefon:

1. Logg på Skype på Android-telefonen.
    2. Trykk på profilbildet ditt.
    3. Trykk på Innstillinger.
    4. Trykk på Meldinger.
    5. Trykk på SMS.
    6. Fremgangsmåten for synkronisering av datamaskinen din varierer hvis du har Skype-kredit:
      • Jeg har Skype-kredit: Velg alternativknappen ved siden av Via telefonen med SMS Connect, og trykk på Oppsett.
      • Jeg har ikke Skype-kredit: Trykk på Oppsett
    7. Bekreft telefonnummeret ditt, og trykk på Fortsett.
    8. Navnet på datamaskinen vises sammen med en bekreftelseskode.
      Vi anbefaler for ekstra sikkerhet at du fortsetter med fremgangsmåten nedenfor for å bekrefte at denne koden samsvarer med den som ble sendt til datamaskinen din. Finn ut mer om hvorfor du trenger en bekreftelseskode for å konfigurere SMS Connect.

Kontroller at Android-bekreftelseskoden samsvarer med den som ble sendt til datamaskinen din:

1. Logg på Skype på datamaskinen din med den samme kontoen du brukte til å logge på Android.
    2. Velg profilbildet ditt.
    3. Velg Innstillinger.
    4. Velg Meldinger.
    5. Velg SMS.
    6. Bekreft at navnet på datamaskinen og bekreftelseskoden samsvarer med det som vises på Android-telefonen.

Bekreft at bekreftelseskodene samsvarer, på Android-telefonen.

1. Trykk i varselvinduet på Android, og trykk på Ja for å bekrefte at bekreftelsekodene samsvarer.
    2. Navnet på den sammenkoblede datamaskinen vises på Android.

Når du synkroniserer en Android-telefon med datamaskinen, mottar du tekstmeldinger som blir sendt til Android i Skype-chattene dine, hvis du er pålogget. Slik starter du en ny SMS Connect-samtale:

1. Velg Ny chat-knappen.
    2. Velg Ny SMS.
    3. Velg én eller flere mottakere fra kontaktlisten din, bruk Søk eller skriv inn et telefonnummer og velg Ferdig.
    4. Skriv inn meldingen og velg Send-knappen.

Når du deaktiverer SMS Connect fra de sammenkoblede enhetene dine, fjernes alle SMS-meldingene som ble sendt da enhetene var tilkoblet.

Fra Android-telefonen eller datamaskinen:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Meldinger.
    4. Velg SMS, og deretter …
      • På en Android-telefon: Trykk på Fjern alle for å koble fra alle enhetene.
      • Fra datamaskinen: Velg Mer-knappen og velg Fjern denne enheten.
    5. Bekreft at du vil fjerne enheten, og slett alle SMS-samtalene fra tilkoblede enheter. Trykk deretter på Fjern eller Fjern alle.

SMS Connect-data kan slettes fra den stasjonære datamaskinen eller fra Android-telefonen:

Fra den sammenkoblede datamaskinen:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Meldinger.
    4. Velg SMS.
    5. Velg Mer-knappen og velg Slett alle SMS Connect-meldinger i Skype. Dette sletter alle tidligere data. Siden enhetene dine fortsatt er sammenkoblet, vises alle nye meldinger som vanlig.
    6. Velg Slett i datavinduet Slett SMS Connect.

På Android (dette fjerner alle tilkoblede enheter og sletter alle SMS Connect-dataene):

1. Trykk på profilbildet ditt.
    2. Trykk på Innstillinger.
    3. Trykk på SMS.
    4. Trykk på Oppsett.
    5. Trykk på Fortsett.
    6. Trykk på Slett alle SMS Connect-meldinger i Skype. Dette fjerner alle tilkoblede enheter og sletter alle SMS Connect-dataene.

Jeg har lagt til den stasjonære datamaskinen i Skype SMS Connect. Hvorfor ser jeg ikke SMS-samtalene mine?
    Skype SMS Connect synkroniserer ikke gamle meldinger fra telefonen din før du sammenkoblet den med den stasjonære datamaskinen. Når den stasjonære datamaskinen er lagt til i SMS Connect, mottar du alle nye meldinger.

Hvorfor ser jeg ikke Skype SMS-samtalene i Skype på Android?
    Skype SMS Connect er for øyeblikket bare ment for videresending. Fortsett for å bruke meldingsappen du allerede har på telefonen din.

Jeg prøver å koble til skrivebordet, men det vises ikke som tilgjengelig på Android-telefonen min.
    Det finnes flere grunner til at dette kan skje, så du bør du kontrollere følgende:

• Sørg for at du har den nyeste versjonen av Skype på den stasjonære datamaskinen.
    • Sørg for at du er logget på den samme kontoen på både datamaskinen og Android-telefonen.

Jeg kan ikke motta meldinger, eller de er trege
    Den vanligste årsaken til at meldinger ikke blir levert eller er trege, er at Skype kjører under batteribehandling (Android Doze). Slik deaktiverer du Android Doze:
    1. Trykk på profilbildet ditt.
    2. Trykk på Innstillinger.
    3. Trykk på Meldinger.
    4. Trykk på SMS.
    5. Trykk på Oppsett.
    6. Trykk på Fortsett.
    7. Trykk på Kjør Skype i bakgrunnen.

Hvorfor kan jeg ikke sende bilder eller videoer fra Skype på den stasjonære datamaskinen?
    Vi støtter for øyeblikket ikke sending av medieinnhold. Vi støtter mottak av bilder og videoer.

Hvorfor kan jeg ikke slette Skype SMS-meldinger som sendes fra Skype på den stasjonære datamaskinen?
    Vi støtter for øyeblikket bare sletting av hele samtaler fra Skype på den stasjonære datamaskinen. Du kan også slette en enkelt melding i meldingsappen på telefonen din, så slettes den automatisk i Skype.

Hvorfor ser jeg ikke telefonkontaktene mine i Skype på den stasjonære datamaskinen?
    Skype bruker bare den lokale adresseboken på den enheten hvor programmet er installert. Hvis enheten ikke har tilgang til den lokale adresseboken, viser vi navnet til adresseboken på Android-telefonen, hvis du har tillatt at vi kan synkronisere adresseboken med Skype-kontaktlisten din.