Hvordan legger jeg til telefonnumre som kontakter i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Når du legger til venner og familie i Skype med telefonnumrene deres, blir det enkelt å holde kontakten med dem, uansett hvilken enhet du bruker. Du kan legge til telefonnumre som kontakter i Skype versjon 8 på Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone, iPad og stasjonære datamaskiner og i Skype for Windows 10 (versjon 14).

Det er to måter du kan legge til telefonnumre som kontakter på:

• Fra Kontakter-fanen
      1. Velg Ny kontakt new contact button-knappen.
      2. Velg Legg til telefonnummerAdd a phone number button-knappen.
      3. Skriv inn kontaktens navn og telefonnummer og velg Lagre.

• Fra det numeriske tastaturet
      1. Velg Numerisk tastatur Dialpad button-knappen.
      2. Skriv inn et telefonnummer og velg Lagre telefonnummeret.
      3. Skriv inn kontaktens navn og velg Lagre.

Lagrede kontakter vises i kontaktlisten din. Du kan ringe eller sende SMS så lenge du har litt Skype-kredit.