Hvordan legger jeg til telefonnumre som kontakter i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Når du legger til venner og familie i Skype med telefonnumrene deres, blir det enkelt å holde kontakten med dem på tvers av enheter.

Det er to måter du kan legge til telefonnumre som kontakter på:

• Fra Kontakter-fanen
      1. Velg Ny kontakt new contact button-knappen.
      2. Velg Legg til et telefonnummerAdd a phone number button-knappen.
      3. Skriv inn kontaktens navn og telefonnummer, og velg Lagre-knappen.

• Fra det numeriske tastaturet
      1. Velg Numerisk tastatur Dialpad button-knappen.
      2. Skriv inn et telefonnummer, og velg Lagre telefonnummer.
      3. Skriv inn kontaktens navn, og velg deretter Lagre-knappen.
        Obs! Alternativet for å lagre et telefonnummer fra det numeriske tastaturet er ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere.

Lagrede kontakter vises i kontaktlisten din. Du kan ringe eller sende SMS så lenge du har litt Skype-kredit.