Hvordan planlegger jeg et anrop i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Planlegging av samtaler i Skype, gjør det enkelt å sette en påminnelse for et en-til-en anrop med deg og dine venner, eller familie. Du trenger ikke en delt kalender siden invitasjonen og påminnelsene er inne i Skype.

Slik planlegger du en samtale:

1. Logg på Skype.
    2. Gå til en av chattene dine.
    3. Velg Planlegg anrop call scheduling button -knappen, for å komme i gang. Den vil enten være ved siden av skrivefeltet eller i Tilleggs menyen din:
      • Add-in button i Skype for mobil og nettbrett
      • Add-in menu i Skype for skrivebord
    4. I Planlegg anrop -vinduet kan du gi anropet en tittel, velge en dato og et klokkeslett og angi en påminnelse.
    5. Velg Send og anrop påminnelsen sendes til chatten, der kontakten kan Godta eller Avslå det planlagte anropet.

Nøkkelfunksjoner for planlegging av Skype-anrop

• Planlegge et anrop fra en chat, og bli varslet når den er godtatt eller avslått.
    • Motta push-varsler og varsler i appen, for eventuelle oppdateringer, for planlagte anrop du har blitt invitert til. Kontroller at du aktiverer Planlagt anrop-varslermobil og skrivebord.
    • Angi en påminnelse-periode for hvert anrop, og bli varslet når en samtale skal starte, uansett om appen kjører eller ikke.
    • Spor og Oppdater planlagte anrop fra påminnelsen i chat.
    • Se planlagte samtaler i Anrop-fanen.