Slik slår du på direkteteksting under en Skype-samtale

Tilbake til søkeresultater

Med direkteteksting i Skype kan du lese ordene som sies under en lyd- eller videosamtale. Direkteteksting er tilgjengelig i Skype (versjon 8) på Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Slik slår du på direkteteksting i Skype

1. Velg Mer more button-knappen under en lyd- eller videosamtale.
    2. Velg Slå på teksting.

Hvis du vil vise tekstingshistorikken under et anrop, velger du vinkeltegnene over visningen av tekstingen. Et sidepanel åpnes og viser teksting for dette anropet.

Slik aktiverer du direkteteksting som standard for alle Skype-samtaler:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Anrop.
    4. Velg Teksting for anrop.
    5. Slå på Vis teksting for alle tale- og videosamtaler.

Obs! Hvis du bare vil se teksting for andre deltakere og ikke for deg selv, kan du slå på Bare vis teksting for andre deltakere.

Slik slår du av direkteteksting i Skype

1. Velg Mer more button-knappen under en lyd- eller videosamtale.
    2. Velg Slå av undertekster.

Slik endrer du språk for teksting

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Anrop.
    4. Velg Undertekster for anrop.
    5. Velg Talespråk ved siden av Språk for teksting og velg språket ditt fra listen.