Hva er forskjellene mellom Skype SMS og Skype SMS Connect?

Tilbake til søkeresultater

Du kan sende tekstmeldinger via Skype med både Skype SMS og Skype SMS Connect. Når du bruker Skype til å sende SMS-meldinger, trenger du litt Skype-kredit, men med Skype SMS Connect kan du bli belastet av tjenesteleverandøren med deres standardpris for SMS.

Beskrivelse Skype SMS Connect Skype SMS
    Tilgjengelig for
    • Skype (versjon 8) på Windows eller Mac som er sammenkoblet med Android (6.0 +)
    • Skype for Windows 10 (versjon 14) som er sammenkoblet med Android (6.0 +)
    • Skype på Android (6.0+)
    • Skype på iOS
    • Skype (versjon 8) på Windows, Mac eller Linux
    • Skype for Windows 10 (versjon 14)
    • Skype for Windows 10 (versjon 12)
    Må jeg ha Skype-kredit?   check mark
    Vil du starte en ny samtale? check mark check mark
    Vil du sende én-til-én-meldinger? check mark check mark
    Send gruppemeldinger check mark
    Vil du motta én-til-én-meldinger? check mark check mark
    Merk: For øyeblikket kan bare kunder i USA som har et Skype-nummer og en aktiv anrops-ID, motta SMS-meldinger på Skype.
    Vil du motta MMS-innhold (bilder og videoer)? check mark
    Vil du synkronisere tekstmeldinger fra Android-telefonen, slik at du kan lese eller svare på dem fra en Windows-PC eller Mac? check mark

Vil du vite mer?
    Slik sender du SMS-meldinger i Skype på mobil eller stasjonær datamaskin.
    Slik konfigurerer du Skype SMS Connect