Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Hvordan bruker jeg Delt vindu-visning i Skype for stasjonære enheter?

Tilbake til søkeresultater

Med Delt vindu-visning kan du plassere kontaktlisten i ett vindu og hver samtale du åpner, i et eget vindu. Du kan dra kontakten og samtalevinduene hvor som helst på skjermen for å tilpasse måten du bruker Skype på.

Obs! Delt vindu-visning er ikke tilgjengelig på mobil eller på nettet.

Slik aktiverer du modusen for delt skjerm:

1. Velg mer more menu button-menyen.
    2. Velg Aktiver modus for delt visning.

enable split view mode

3. Kontakten og samtalevinduene er nå delt, og du kan plassere dem hvor som helst på skjermen.

Hvordan åpner jeg flere samtalevinduer?

Dobbeltklikk på en eksisterende samtale i listen over chatter, eller start en ny chat for å åpne den i et nytt vindu.

Split screen view