Hvordan kan jeg sende kontaktinformasjon om en kontakt til noen i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Du kan dele en venns kontaktkort med andre kontakter rett fra chatten eller fra vedkommendes Skype-profil. Du kan sende og motta kontaktinformasjon i Skype for Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone, iPad, Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Slik sender du en venns kontaktkort til noen:

Fra en chat:

1. Velg Kontaktkort Contact card button-knappen.
    2. Velg alternativknappen ved siden av kontaktene du vil dele, og velg så Send.

Fra noens profil:

1. Gå til profilen til kontakten du vil dele.
    2. Velg Del kontakten med.
    3. Velg alternativknappen ved siden av kontaktene du vil dele, og velg så Send.

Dra og slipp på skrivebordet:

1. Åpne en samtale med personen eller gruppen du vil dele en kontakt med.
    2. Finn kontakten du vil dele i Kontakter Contacts Icon eller ChatterChats Icon.
    3. Bare dra og slipp kontakten inn i samtalevinduet.
    4. Velg om du vil dele kontaktinformasjonen eller legge til kontakten for å bli med i samtalen.

Obs! Du kan enkelt opprette en gruppesamtale ved ganske enkelt å dra og slippe en kontakt inn i 1:1-samtalen.