Hvordan kan jeg sende kontaktinformasjonen til en kontaktperson til noen i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Du kan dele en venns kontaktkort med andre kontakter rett fra chatten eller fra vedkommendes Skype-profil. Du kan sende og motta kontaktinformasjon i Skype (versjon 8) på Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone, iPad, Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Slik sender du en venns kontaktkort til noen:

Fra en chat:

1. Velg Kontaktkort Contact card button-knappen.
    2. Velg alternativknappen ved siden av kontaktene du vil dele, og velg så Send.

Fra noens profil:

1. Gå til profilen til kontakten du vil dele:
    2. Velg Del kontakten med.
    3. Velg alternativknappen ved siden av kontaktene du vil dele, og velg så Send.