Hvordan optimaliserer jeg Skype-samtaler med Alexa?

Tilbake til søkeresultater
    Etter at du har konfigurert Skype-samtaler med Alexa, kan du optimalisere ringeopplevelsen. Her er våre beste tips og forslag:
    • Mangler du kontakter når du bruker Skype med Alexa? Sjekk at du er logget på riktig Skype-konto.
    • Finner du ikke den riktige kontakten? Har du to Bestemor? Bare rediger navnet til «Bestemor» i Skype. iI profilen velger du rediger-knappen, oppgi et nytt navn og bekreft endringene. Dette endrer bare hvordan navnet ser ut for deg.
    • Trenger du å se Skype-kontaktene dine på en Alexa-enhet med skjerm? I Alexa går du til Innstillinger>Tilgjengelighet>Aktiver anrop og meldinger uten tale.
    • Hva kan jeg gjøre hvis Alexa-enheten ringer mens jeg ikke er hjemme? Hvis du ikke ønsker at Alexa-enheten skal ringe når du ikke er hjemme, aktiverer du Ikke forstyrr på Alexa i de timene.
    • Alle Alexa-enhetene mine ringer når jeg mottar en samtale, hvordan kan jeg endre det? Hvis du ikke ønsker at alle Alexa-enhetene dine skal ringe, kan du i Alexa opprette en «hjemme-Skype-konto» kun for bruk av Alexa i hjemmet.

Klar til å lære mer?
    Amazon Alexa-hjelp
    Feilsøking for problemer med innlogging på Skype