Hvordan laster jeg ned innkommende bilder eller filer automatisk i Skype på stasjonære datamaskiner?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger Settings button.
    3. Velg Meldinger Messaging button.
    4. Velg Last ned bilder automatisk og/eller Last ned filer automatisk. Når dette er aktivert, lastes alle nye bilder eller filer du mottar i en chat ned automatisk, og lagres på enheten din. Du kan gå tilbake til Innstillinger og deaktivere denne funksjonen når som helst.

Filer lagres som standard i Nedlastinger.

Endre katalogen der en mottatt fil lagres

1. Velg profilbilde.
    2. Velg Innstillinger Settings button.
    3. Velg Meldinger Messaging button.
    4. Velg Endre katalog under Når jeg mottar en fil.
    5. Velg mappen du vil angi som den nye standardplasseringen, og klikk deretter på Velg mappe.