Hvordan laster jeg ned innkommende filer automatisk i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg profilbilde.
    2. Velg Innstillinger Settings button.
    3. Velg Meldinger Messaging button.
    4. Velg Last ned innkommende filer automatisk. Når dette er aktivert, blir alle nye filer du mottar i en chat lastet ned og lagret på enheten din. Du kan gå tilbake til Innstillinger og deaktivere denne funksjonen når som helst.

Filens lagringssted er Nedlastinger som standard.

Endre katalogen der en mottatt fil lagres

1. Velg profilbilde.
    2. Velg Innstillinger Settings button.
    3. Velg Meldinger Messaging button.
    4. Velg Endre katalog under Når jeg mottar en fil.
    5. Velg mappen du vil angi som den nye standardplasseringen, og klikk deretter på Velg mappe.