Hva er Personer du kanskje kjenner og hvordan fungerer det i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Med Personer du kanskje kjenner kan du raskt finne venner på Skype. Disse forslagene er basert på forbindelser til felles kontakter du har lagt til eller chattet med i Skype.

Du ser Personer du kanskje kjenner i Chatter-fanen. Velg mermore button-knappen for Personer du kanskje kjenner. Her kan du:

• Finne ut mer
    • Skjule funksjonen for nå
    • Vise flere foreslåtte kontakter (stasjonær datamaskin); Se alle (mobil)

Styre hvordan du får eller vises i forslag ved å endre personverninnstillingene dine i Skype.

Vi bruker kontaktdata til forslag for Personer du kanskje kjenner der en bruker har gitt tillatelse til dette. En bruker kan endre tillatelsene sine når som helst. Det er bare et delsett av brukere assosiert med Skype-profilen din som brukes til å bedre Personer du kanskje kjenner-forslagene. Kontaktene må passe til minst ett av følgende kriterier for å bli brukt:

• Du har tatt kontakt med kontakten, og vedkommende har godtatt forespørselen.
    • Kontakten tok kontakt med deg, og du godtok forespørselen.
    • Både du og kontakten har eller har hatt hverandre lagret i kontaktlistene deres. Hvis du har fjernet kontakten, kan vedkommende fortsatt brukes i Personer du kanskje kjenner-forslagene. Finn ut mer om hvordan du kan hindre at de brukes i forslagene.
    • Både du og kontakten har synkronisert adressebøkene deres, og har hverandre lagret på enhetene deres. Du kan reservere deg mot dette ved å slå av kontaktsynkronisering. Finn ut mer.
    • Du klikket på en invitasjonskobling fra kontakten og godtok forespørselen.
    • Kontakten klikket på invitasjonskoblingen fra deg og godtok forespørselen. Finn ut mer om å invitere noen til Skype.

Personer du kanskje kjenner er ikke kontaktene dine, og de har ikke tillatelse til å se profilinformasjonen din som er bare for kontakter.

Vi bruker kontaktdata utelukkende til å gjøre det lettere for deg å finne personer du kjenner. I tillegg til å vise forslag i Personer du kanskje kjenner, bruker vi for eksempel kontaktdata til å:

• Rangere søkeresultater høyere hvis du har felles kontakter med kontaktresultatet.
    • Vise antall felles kontakter du har med andre kontakter i søkeresultater.
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg KontakterContacts tab.
    3. Velg Personvern.
    4. Slå Få forslag av. Du ser ikke lenger Personer du kanskje kjenner i Chatter-fanen.

Finn ut hvordan du reserverer deg mot å bli vist som et forslag i Personer du kanskje kjenner på stasjonær datamaskin og mobil.