Hvorfor ber Skype om tillatelse til å bruke kameraet i Skype for Windows 10 (versjon 14)?

Tilbake til søkeresultater

Du kan bli bedt om å gi Skype tilgang til kameraet i Skype for Windows 10 (versjon 14) når du vil ha en videosamtale, endre profilbildet eller sende en videomelding.

Slik gir du Skype tilgang til kameraet:

1. Gå til Windows Start og velg InnstillingerSettings gear -tannhjulet.
    2. Velg Personvern og deretter Kamera.
    3. Under Velg hvilke apper som har tilgang til kameraet, slår du Skype .
    4. Start Skype på nytt og gå til lyd- og videoinnstillingene for å bekrefte at riktig enhet er valgt i Skype.

Merk: Hvis du har problemer med å bruke kameraet i Skype, må du sjekke at webkameraet oppfyller minstekravene for Windows Store-apper.