Hvordan bruker jeg OneDrive i Skype?

Tilbake til søkeresultater

OneDrive-tillegget gjør det enkelt å dele filer og bilder med venner og familie i Skype. OneDrive-tillegget er ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere.

Slik deler du koblingen til en OneDrive-fil, -bilde eller -mappe i Skype:

1. Gå til chatten du vil dele til.
    2. Velg Tillegg-menyen:
      • Add-in button i Skype for mobil og nettbrett.
      • Add-in button i Skype for skrivebord.
    3. Velg OneDrive OneDrive add-in.
    4. Velg filen, bildet eller mappen du vil dele en kobling til i Skype-chatten.
    5. Velg Send for å bekrefte delingen av koblingen.

Ting du må huske på når du bruker OneDrive-tilleggsprogrammet:

• Etter at du har delt en kobling til en fil, et bilde eller en mappe i OneDrive i Skype, kan hvem som helst som har koblingen, få tilgang til den. Finn ut mer om hvordan du kan stoppe delingen av en OneDrive-kobling.
    • Hvis du har problemer med å åpne OneDrive-tilleggsprogrammet, eller hvis du ikke kan se filene du leter etter, må du sjekke at du er pålogget samme konto som du bruker for Skype i OneDrive.