Hvordan bruker jeg OneDrive i Skype?

Tilbake til søkeresultater

OneDrive-tilleggsprogrammet gjør det enkelt å dele filer og bilder med venner og familie i Skype.

Slik deler du koblingen til en OneDrive-fil, -bilde eller -mappe i Skype:

1. Gå til en til en-chatten eller gruppechatten du vil dele til.
    2. Velg Tilleggsprogrammer Add-in button-knappen.
    3. Velg OneDrive OneDrive add-in.
    4. Velg filen, bildet eller mappen du vil dele en kobling til i Skype-chatten.
    5. Velg Send for å bekrefte delingen av koblingen.

Ting du må huske på når du bruker OneDrive-tilleggsprogrammet:

• Etter at du har delt en kobling til en fil, et bilde eller en mappe i OneDrive i Skype, kan hvem som helst som har koblingen, få tilgang til den. Finn ut mer om hvordan du kan stoppe delingen av en OneDrive-kobling.
    • Hvis du har problemer med å åpne OneDrive-tilleggsprogrammet, eller hvis du ikke kan se filene du leter etter, må du sjekke at du er pålogget samme konto som du bruker for Skype i OneDrive.